Hogyan legyél az #1 a piacodon, akár rövid időn belül?

Videók szerepe a marketingben 2023/2024-ben
[INGYENES ONLINE WEBINÁR]

A 2023-as év leghatékonyabb marketingeszköze díjat egyértelműen a videó nyerte, azonban már nem ugyanazok a módszerek működnek, mint korábban. A webinár során megmutatom azokat a titkos hozzávalókat, amelyekkel hatékonyan kihasználhatod a TikTok és más videóplatformok előnyeit MOST és jövőre!

Regisztrálj az ingyenes webinárra, és tudd meg, hogyan hozzanak a videóid bevételt, ahelyett, hogy elvesznének a zajban!

INGYENES, de regisztrációhoz kötött

Kérdezési lehetőség

Dátum, időpont...

Kinek szól ez a webinár?

Vállalkozóknak,

akik szeretnének az élen járni a piacon. Igen, nem kell nagy cégnek lenned ahhoz, hogy #1 legyél a célközönséged fejében!

Cégvezetőknek,

akik hatékonyan szeretnék kihasználni a videók erejét.

Vállalati marketingeseknek,

akik szeretnének eredményeket elérni videós marketingstratégiájukkal.

x perces gyakorlati tudásátadás arról, hogyan legyenek eredményesek a marketing videóid 2023-ban

A középszerű, koncepció nélküli videók ideje lejárt. Ahelyett, hogy most kezdenél el kísérletezni, időt és pénzt égetni 1-1 videóval, tudd meg, hogyan előzheted meg a piacodat:

 • stratégiailag átgondolt,
 • kreatívan kivitelezett,
 • a közösségi média felületek szabályait betartó,
 • mégis innovatív videókkal!

Hogy lásd, nem a habokra beszélek, a webinár során megosztom az ügyfeleinknél bevált módszereket, amik valódi eredményeket hoztak.

Sőt, a gazdaságilag bizonytalan időszak ellenére ügyfeleinknek jellemzően nőtt a bevétele, azután, hogy átvettük a marketingjét, és a videókat helyeztük a középpontba!

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson:

 • Milyen videók kellenek a Te céljaid eléréséhez? A marketingoptimalizált videók felépítése és a különböző marketing videó típusok.
 • A sikeres marketing videó elemei, beleértve a stratégiát, kommunikációt, forgatókönyvet, vágást és felvételt.
 • Hogyan készíts hiteles, őszinte videókat BÁRMILYEN PLATFORMRA, trendi TikTok és Instagram Reels hangulattal, ugyanakkor kellő komolysággal és szórakoztatással? A videók szerepe, elhelyezése és elkészítése 2023/2024-ben a marketingben.
 • Hogyan tudod eredményesen használni a videókat a hirdetéseidben.
  Hogyan kommunikálj úgy, hogy ne legyen”reklám videó.
  Hogyan használd a „bolondokat” arra hogy még több ügyfeled legyen
  Különbség ezres megtekintésű videó és több milliós elérés között
  Hogyan ne fogyj ki tartalmakból,és hogyan csoportosítsd őket

Megtanítjuk, hogy az üzleted bármilyen területen működhet, és ha alkalmazod a módszereinket, akkor még gazdasági nehézségek között is eredményeket érhetsz el. Azok, akik halogatták, most kétségbeesettek, mert lemaradtak. Akik viszont megfogadták a tanácsainkat, azoknak felpörgött a bevétele.

Érdemes tudnod!

A webinár akkor is tartogathat számodra újdonságot, ha már foglalkoztál videóvágással. A webinár során nem a technikai tudnivalókról lesz szó, hanem arról az ÚTTÖRŐ, stratégiai szemléletről, ahogyan a videókhoz hozzá KELL állnod az év hátralévő részében és jövőre.

Az előadást tartja:
Rózsavölgyi Gergő,
videós szakértő

Magyarországon elsőként kezdtem foglalkozni a TikTokkal 2019-ban. Csapatommal azért dolgozunk, hogy VALÓS EREDMÉNYEKET érj el a videókkal, amelyek a marketinged középpontjában kell, hogy álljanak. Több száz embernek tanítottam már meg a videós tartalomgyártást, tartottam tanácsadást és állítottam elő fizetett tartalmakat. A garázskapukat gyártó cégtől egészen a plasztikai sebészeti piacig számos területen szereztünk tapasztalatot.

Mi nem arra fókuszálunk, hogy az egész ország találkozzon a tartalmaiddal. Természetesen a nagy számok törvénye alapján, minél többen látják a videódat, annál nagyobb az esélye annak, hogy értékesítést hoz majd.

Mi azonban nem hiszünk a véletlenekben. Ezért arra építkezünk, hogy a célközönségednek a lehető legtöbb szemszögből, kreatívan és a cégedhez illeszkedő módon mutassuk be a terméket / szolgáltatást. Tehát, ha egy videóval csak 300 000 ember találkozik, abból legyen 100 új ügyfél, mint hogy elérjünk 1 millió emberhez, amiből nem lesz bevételed.

MOTTÓNK: Ha nem juttatjuk el a termékedet több százezer emberhez, és abból nem hozunk neked ügyfeleket, akkor NEM érdemeljük meg a pénzedet.

Ezt mondták ügyfeleink a közös munkáról

Perfekt-Mór Kft.

A Perfekt-Mór egy ajtócserével foglalkozó vállalkozás, akikkel már régóta együtt dolgozunk. Már rendelkeztek komplex marketinggel, de elkezdtünk nekik lenyűgöző videókat készíteni, amelyek bemutatták az ajtócserék innovatív és bontás nélküli technikáját.

Miután elkészültek a videók, beindítottuk a videó hirdetéseket a Facebookon. A kampány alig két hét alatt lenyűgöző eredményeket ért el. A videó hirdetések átvették a vezetést a már meglévő (3 és fél éve működő) komplex marketingrendszer Facebook-kampányaiban.

A tanulság, hogy még akkor is, ha már rendelkezel egy hatékony marketinggel, a videók bevonása új szintre emelheti vállalkozásodat. A Perfekt-Mór esetében a videó hirdetések azonnali hatást értek el, lenyűgözték a közönséget és növelték az érdeklődést az ajtócserék iránt.

Fixfogsor Rendelő

Bearing

Általunk felfuttatott TikTok csatornák

Jelentkezz a webinárra!

A regisztráció ingyenes, így nincs mit veszítened. A regisztrációt követően kapsz tőlem egy emailt egy Google naptár meghívóval. A webinár előtt is emailben értesítelek.

Így férhetsz hozzá a webinárhoz

Töltsd ki az űrlapot!

Kapsz tőlem egy emailt, benne a hozzáférés linkjével és egy naptár meghívóval.

A webinár előtt is kapni fogsz emlékeztető e-mailt, hogy biztos ne felejtsd el az időpontot.

Kérdésed maradt?
Tedd fel nekem itt!

Töltsd ki az űrlapot, vagy keress bátran telefonon, emailben: [telefonszám], hello@rozsavolgyigergo.hu